Cheese is een indica-dominante hybride. De soort bestaat als sinds 1980 en komt van oorsprong uit de UK. Greenhouse Seeds heeft met deze strain veel prijzen gewonnen. De jury heeft deze soort zo vaak bekroond vanwege haar smaak, de gigantisch opbrengst en de sterke en uiteenlopende effecten.
Kenmerken Cheese van Greenhouse Seeds:
- Wiet met een uitgesproken smaak van skunky KAAS!
- Langdurig en intens stoned effect, mede door de 18,5% THC
- Cheese is medicinaal inzetbaar bij pijntherapie, eetlust opwekken en slapeloosheid
- Behaal opbrengsten van 800 gram per plant
- Won meerdere Cannabis Cups
Cheese van Greenhouse Seeds won de volgende Cannabis Cups
- #1 op de High Times Cannabis Cup 2006
- #1 op Spannabis 2013 (outdoor)
- #2 op Spannabis 2013 (indoor)
- #1 op de ExpoGrow-Irún 2013
Smaak en Effect Cheese Wiet
Over de smaak kunnen we heel kort zijn: KAAS! De smaak van deze Cheese wiet wordt verstrekt door de skunk genetica. Het effect van de Cheese wordt omschreven als stoned en intens, daarbij heeft de Cheese een langdurige werking. Cheese wordt ook gebruikt bij het opwekken van eetlust en bij slapeloosheid, mede daarom is Cheese populair bij medicinale gebruikers. Het wietje werkt zeer kalmerend. Vergis je niet in de sterkte. De wiet bevat 18,5% THC en dat is niet niks!
Groei en Opbrengst
Je kunt Cheese zowel binnen als buiten kweken. Ze wordt doorgaans tussen de 100 en 170 centimeter hoog. Het is een strain die nadrukkelijk geschikt is voor ScrOG. De Cheese plant zelf heeft veel vertakkingen en heeft net zoals goede druivenplanten soms wat ondersteuning nodig voor de zware buds.
Binnen kun je haar dus goed onder een scrognetje laten groeien. Onder de beste omstandigheden kun je opbrengsten behalen van 800 gram per vierkante meter. Ook buiten kan ze uitstekend uit de voeten. Na 8 tot 9 weken bloeien is 800 gram per plant mogelijk. Je bent aan het einde van september / begin oktober klaar voor de oogst.
Cheese zaden ontkiemen? Greenhouse Seeds adviseert om de wietzaden eerst een nachtje in water te leggen alvorens tussen watjes te ontkiemen. Bekijk de afbeelding op deze pagina voor de instructies van Greenhouse.
Specificaties Cheese Zaden:
- Genetica: Geselecteerde Skunk fenotype
- Indica / Sativa: 60% indica, 40% sativa
- Locatie: Binnen kweken, buiten kweken en in kas kweken
- Bloeiperiode: Circa 8-9 weken
- Smaak: Onvervalste Cheese wiet
- Effect: Langdurig en intens stoned, kalmerend en medicinaal
- THC: 18,5%
- CBD: 0,6%
- CBN: 0,35%
- Zaden: 5 gefeminiseerde zaden
- Opbrengst binnen: 800 gram per vierkante meter onder ideale omstandigheden
- Opbrengst buiten: 800 gram per plant onder ideale omstandigheden
- Autoflower: Nee
*De bovenstaande gegevens zijn gemiddelden.
Gebruik een Vaporizer
Wij raden aan om voor medisch gebruik, maar ook voor recreatief gebruik een vaporizer te gebruiken. Een vaporizer is een gezondere manier om te genieten van de gekweekte planten. In onze webwinkel hebben we een enorm aanbod hoogwaardige vaporizers direct uit voorraad leverbaar. Daarmee voorkom je dat tabak je loom en suf maakt en natuurlijk dat je überhaupt die schadelijke tabak binnenkrijgt.
Greenhouse Seeds
Greenhouse Seed Company won gedurende het inmiddels 25-jarige bestaan vele internationale Cannabis Cups en is daarmee één van de meest succesvolle zadenbanken ter wereld. De complete lijn genetica van Greenhouse Seeds is het resultaat van intensief telen, kruisen en terugkruisen, met als resultaat een divers aanbod in hoge kwaliteit gefeminiseerde zaden. Kies uit autoflowering wietzaden, CBD wietzaadjes of zaden die speciaal geschikt zijn om in specifieke omstandigheden te kweken. Hoe dan ook, Greenhouse Seed Co. is marktleider als het gaat om strains met specifieke, heerlijke smaken en aroma’s.